Перейти до основного вмісту

Ліна Костенко припиняє мовчання: поетеса завершує роботу над другим романом у своїй кар'єрі — відео



Найвідоміша українська поетеса, класик вітчизняної літератури Ліна Костенко незабаром опублікує черговий прозовий твір, котрий стане другим в її художньому доробку.

Про це повідомляє ОМЛЕТ.UA, посилаючись на заяву товариша письменниці, поета й видавця Івана Малковича.
Керівник видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» в ефірі ток-шоу «Face 2 Face» телеканалу «ZIK» розповів, авторка «Записок українського самашедшего» завершує роботу над новим прозовим твором.
«Ми очікуємо у Ліни Костенко нову прозову книжку. Це буде велика несподіванка, я думаю, дуже-дуже цікава. Цього року вона закінчує. Вона вже кілька років над нею працює», — сказав Малкович.
Щодо жанру, то його складно визначити, зазначив власник видавництва.
«Це така художньо-історична книжка. Це не є роман і не якась есеїстика. Це не схоже на «Записки українського самашедшего» (перший роман Ліни Костенко — прим. ОМЛЕТ.UA)  Дуже-дуже цікава й несподівана книжка», — додав Іван Антонович.
Також Малкович розповів, що книги Ліни Костенко (поетична збірка «Триста поезій» й роман «Записки українського самашедшего») стали бестселерами в Україні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в 1967 році Ліна Костенко могла отримати Нобелівську премію. Її висували на найвищу нагороду в літературній номінації разом з Павлом Тичиною та Іваном Драчем.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

21 вірш: Василь Симоненко

21 вірш: Леся Українка