Перейти до основного вмісту

Стало відомо, хто буде представляти Україну на «Євробаченні — 2018» — відео

У суботу, 24 лютого, у Києві обрали свого конкурсанта на «Євробачення», яке відбудеться у травні в Лісабоні (Португалія). 

Глядачі телеканалів «UA:Перший» та «СТБ» і професійне журі, проголосувавши, визначили переможця Національного відбору. Ним став 20-літній співак MELOVIN (Костянтин Бочаров) із піснею «Under the Ladder».


Ось як проголосували журі та телеглядачі.

Журі Глядачі Разом
6 балів — TAYANNA
5 балів — MELOVIN
4 бали — LAUD
3 бали — KADNAY
2 бали — The Erised
1 бал — VILNA
6 балів — MELOVIN
5 балів — KADNAY
4 бали — TAYANNA
3 бали — VILNA
2 бали — LAUD
1 бал — The Erised
11 балів — MELOVIN
10 балів — TAYANNA
8 балів — KADNAY
6 балів — LAUD
4 бали — VILNA
3 бали — The Erised

179 тисяч унікальних голосів отримали загалом усі конкурсанти, сказали аудитори.


Не обійшлося й без скандалів. 


  • Спочатку Андрій Данилко запідозрив співачку TAYANNA в використанні фонограми під час її виступу. Через це обурився глядач із залу і почав лаяти суддю. У відповідь Данилко нецензурно висловився у прямому ефірі. Режисер на вимогу журі увімкнув мінус пісні «Леля». І Андрій Данилко, і глядачі переконалися, що артистка співала наживо. Після завершення реклами суддя вибачився за лайливу фразу, сказану під час телетрансляції. 

  • Після виступу співака MELOVIN Джамала зізналася в тому, що їй погрожували повідомленнями й дзвінками малолітні фанатки конкурсанта. Вони вимагали, щоб артистка як членкиня журі проголосувала за MELOVINа. Ведучий програми Сергій Притула попрохав співака, що той угамував своїх прихильниць. Костянтин Бочаров (справжнє ім'я учасника) вибачився перед Джамалою за своїх, як він називає, «меловінаторів». 

Перед оголошенням результатів усі учасники заспівали хіти «Євробачення» різних років. TAYANNA виконала ліричну композицію «Amar Pelos Dois» минулорічного переможця Салвадора Собрала, KADNAY — знамениту пісню гурту «ABBA» «Waterloo», VILNA — тріумфальний трек Джамали «1944», The Erised — «Молитву» Марії Шерифович, MELOVIN  — «Rise like a pheonix» Кончіти Вюрст, LAUD — «Euphoria» шведської співачки Лорін.

Наприкінці Джамала презентувала нову пісню «Крила».

Передивімося виступи всіх фіналістів.

KADNAY

TAYANNA


The Erised


LAUD


VILNA


MELOVIN


Відзначимо, що пісенний конкурс «Євробачення» проходитиме у столиці Португалії протягом трьох днів: 8, 10, 12 травня 2018 року. 

Нагадаємо, раніше «Омлет.UA» повідомляв про результати першого й другого півфіналів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

21 вірш: Василь Симоненко

21 вірш: Леся Українка