Перейти до основного вмісту

«Вечірнє шоу з Юрієм Марченком» — відро свіжої води на українське телебачення — відео

У суботу, 23 червня, на Суспільному запрем'єрило. На екрани оновленого «UA:Перший» вийшло «Вечірнє шоу з Юрієм Марченком»


За законами late night show програма має бути а) розважальною; б) розвивальною; в) такою, що розслабляє. Подібні телевізійні проекти мають містити легкий гумор, зрозумілу іронію, підтекстовий сарказм, музичний гурт і запрошених гостей, цікавих глядачам. 

Зауважмо лиш, що гостями першого випуску «Вечірнього шоу з Юрієм Марченком» стали міністр інфраструктури України, який вміє робити транспортні засоби навіть із паперу, Володимир Омелян та ведучий Майкл Щур. У фіналі для телеглядачів виступає етно-електронний музичний колектив Oy Sound System.


Як кажуть автори шоу, у цій програмі вони прагнуть змінити звичний для українців образ жорстокого висміювання власної держави і перетворити його на легкий якісний гумор, формуючи у глядачів критичне мислення та іронічний погляд на самих себе.

На Суспільному українським глядачам пропонують іронічні діалоги між ведучими Юрієм Марченком та Істаном Розумним, інтерв’ю з гостями студії, комедійні скетчі про життя в Україні, а також виступи популярних музичних колективів. 

У США такі передачі популярні, бо є харизматичний ведучий і контент є зрозумілим більшості. Що вийшло на Першому, дивіться й оцінюйте самі.



На скромну думку ОМЛЕТ.UA, «Вечірнє шоу з Юрієм Марченком» — відро свіжої води на українське телебачення. Бо загартовує.

Нагадаємо, у квітні на «UA:Перший» (Суспільне телебачення) вийшло українське кулінарно-літературне шоу – «Енеїда».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

21 вірш: Василь Симоненко

21 вірш: Леся Українка